Schoonmaken zonder schrobben, het kan echt!

Het schoonmaken van broedkooien en kweekvluchten tijdens en na het broedseizoen is niet de leukste kant van het houden en kweken van vogels. In het verleden deed ik dat met een emmer water met chloor en moest flink boenen en schrobben om de kooien weer netjes schoon te krijgen. Sinds kort is er een nieuw middel op de markt dat belooft dat schrobben en boenen niet meer nodig zou zijn: HP7. Nu geloof ik niet zo gauw in dit soort marketinguitspraken, maar toen ik het in een winkel zag staan heb ik het toch meegenomen om de proef op de som te nemen.

Ik kan alleen maar zeggen: het werkt fantastisch! Je sprayt HP7 op de te behandelen oppervlakken, laat het een aantal minuten inwerken en daarna ga je met een schuurspons met warm water over het oppervlak en in één keer is alle troep weg. Met kunststof kooien is het nog makkelijker. Gewoon de kooi buiten zetten, inspraken, laten inwerken en daarna met de tuinslang en een schuursponsje alle rommel wegspoelen.
Ik heb HP7 ook op blanke aluminium profielen gebruikt en het tast het aluminium totaal niet aan. Ik heb zelfs een aluminium profiel de hele nacht in HP7 gedrenkt laten staan en de dag erna was er niets aan het aluminium te zien. Dit schoonmaakmiddel is absoluut veilig voor alle oppervlakken inclusief je tralies. Echt een topproduct dat ik iedereen kan aanraden!

Bekijk de video:


Hieronder heb ik een aantal “voor” en “na” foto’s geplaatst zodat u zelf kunt zien hoe goed het werkt:

Voor de behandeling met HP7

Na de behandeling met HP7

Voor de behandeling met HP7

Na de behandeling met HP7

Voor de behandeling met HP7

Na de behandeling met HP7

Reacties toevoegen niet mogelijk.

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.