Klaar voor het kweekseizoen 2011


Alle voorbereidingen zijn getroffen. De goudvink koppels zitten in broedkooien, de kanaries zitten nog gescheiden en de putters heb ik klein gezet. Over een maand mogen de putters naar een groter verblijf en ik hoop dat ze dan willen gaan kweken. De afgelopen twee jaar ging dat niet zo goed, maar dit jaar wil ik wat meer aandacht aan ze gaan besteden. De kanaries doe ik er voor de lol bij en dit jaar hoop ik ook mijn eerste baardmannen te kweken. Maar, de goudvinken blijven mijn grootste passie. Het duurt nog wel even voordat de nesten in de kooien gaan. Tot april gaan ze er zeker nog niet in. Nu hangen ze er nog buiten en dit jaar werk ik alleen nog maar met verwarmde nestbakken. Mijn vogels zijn in topconditie en ik heb goede hoop dat dit een mooi kweekseizoen gaat worden, al je weet het natuurlijk nooit.

Ze krijgen nu wat vaker eivoer en af en toe doe ik er al een paar pinkies bij. Veredr wortel

Ik wens iedereen een prachtig kweekseizoen voor 2011!

Reacties toevoegen niet mogelijk.

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.