Kunststof gaas

Ik had er al een tijdje over zitten denken om kunststof gaas op mijn volière te spannen. gedurende de kweekperiode hebben mijn goudvinken in broedkooien gezeten en de jongen zijn uiteindelijk in kweekboxen gegaan. Goudvinken hebben snel last van stress en vliegen dan wild door de kooi heen en weer. Daarbij vliegen ze hard tegen het gaas aan en beschadigen hun kop. Na twee keer stress in de kweekboxen kon ik het niet meer aanzien en heb ik volkunststof gaas gekocht. In mijn kweekboxen binnen heb ik dat als enige gaaslaag aangebracht. In de buitenvolière heb ik het kunststof gaas aan de binnenkant van de aluminium frames aangebracht. Aan de buitenkant zit nog gewoon metalen gaas om muizen en ander ongedierte buiten te houden.

2 reacties

  1. Eric Smeets zegt:

    Hallo,

    Waar heb je dit vol kunstof gaas gekocht/gehaald?
    En wat kostte het vol kunstof gaas?

    M.v.g Eric Smeets

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.